ByBiehl Ocean Flow Duo Ring i guldbelagt sølv

Disse fantastiske guldbelagte ringe fra ByBiehl er skabt ud fra bæredygtige principper og med etisk ansvar. De er lavet af 100% genanvendt sterling sølv og guld. De har et let, elegant udtryk, som passer til alle garderober. Forgyldningen er delt i to. Når du køber disse smykker, bidrager du til at samle 1 kg plastaffald fra havet. Disse ringe er et smukt eksempel på hvordan du kan se professionel ud, mens du gør en forskel.

Ocean Flow Duo Ring GP
4
byBiehl - Ocean Flow Duo Ring Forgyldt
5
ByBiehl Ocean Flow Duo Ring i guldbelagt sølv
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehl
EAN: 5712187102631
Varenummer (SKU): 1030500845914007 Kategori:

ByBiehl Ocean Flow Duo Ring i guldbelagt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med ByBiehl Ocean Flow Duo Ring i guldbelagt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

ByBiehl Ocean Flow Duo Ring i guldbelagt sølv er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller ByBiehl Ocean Flow Duo Ring i guldbelagt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber ByBiehl Ocean Flow Duo Ring i guldbelagt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager ByBiehl Ocean Flow Duo Ring i guldbelagt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx ByBiehl Ocean Flow Duo Ring i guldbelagt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712187102631