byBiehl Poppy ring forgyldt

Er du på udkig efter en smuk og elegant fingerring? Så kan du med fordel vælge denne forgyldte ring fra byBiehl Poppy kollektion. Denne fine ring er fremstillet af sterlingsølv og er forgyldt, hvilket giver den et ekstra luksuriøst look. Kollektionen er inspireret af den smukke valmue som ofte pryder grøftekanter og marker. Ringen fås både i guld og sølv, så du kan finde den der passer til dig. Du kan også komplette dit look med øreringe i samme tone. Det er en perfekt måde at tilføje et strejf af stil og elegance til enhver stil.

DKK kr. 795,00
byBiehl Poppy ring forgyldt
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 1207800420666 Varenummer (SKU): 1030501639641210 Kategori:

byBiehl Poppy ring forgyldt

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med byBiehl Poppy ring forgyldt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

byBiehl Poppy ring forgyldt er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller byBiehl Poppy ring forgyldt får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber byBiehl Poppy ring forgyldt online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får byBiehl Poppy ring forgyldt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx byBiehl Poppy ring forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800420666