Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade

Bybiehl Scarlett serien. Dette smukke armbånd er lavet af rhodineret sterling sølv med små fine hvide perler, pink jade, røde og grønne agater. Dette flotte armbånd er 19,5 cm langt og kan kortes helt ind til 15,5 cm, så det passer perfekt til dit håndled. Dette smukke armbånd vil bringe et touch af elegance og personlighed til enhver stil og er et must-have for enhver modebevidst kvinde. Det er den perfekte måde at udtrykke sin personlige stil og føle sig elegant og smuk på samme tid.

DKK kr. 645,00
Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade
5
DKK kr. 645,00
Scarlett Bracelet Colors Silver
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 5712187234028 Varenummer (SKU): 1030500212119576 Kategori:

Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

ByBiehl

EAN

5712187234028