Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler

Sterling sølv med små 2 mm hvide ferskvandsperler som giver det en romantisk og elegant finish. Det is 19 cm langt og kan kortes helt ind til 15,5 cm for den perfekte pasform. Det lette og stilfulde armbånd er perfekt til alle lejligheder for at tilføje et strejf af elegance til din look.

Scarlett Bracelet Silver
4
Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehl
EAN: 5712187234127
Varenummer (SKU): 1030500557926258 Kategori:

Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Bybiehl Scarlett sølv armbånd med perler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

ByBiehl

EAN

5712187234127