ByBiehl Season øreringe i guldbelagt

Kom ind i sæsonen med disse smukke øreringe fra ByBiehl’s Season kollektion. Disse øreringe er lavet i mat forgyldt sterling sølv og har en diameter på 25 mm, som bladene er smukt placeret ved siden af hinanden. Perfekt til hverdagsbrug, men også flot til festen. Giv det perfekte look med disse øreringe i sølv.

DKK kr. 1.295,00
ByBiehl Season øreringe i guldbelagt
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 5712187435203 Varenummer (SKU): 1030500202489801 Kategori:

ByBiehl Season øreringe i guldbelagt

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med ByBiehl Season øreringe i guldbelagt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

ByBiehl Season øreringe i guldbelagt er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber ByBiehl Season øreringe i guldbelagt får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller ByBiehl Season øreringe i guldbelagt online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager ByBiehl Season øreringe i guldbelagt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx ByBiehl Season øreringe i guldbelagt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.