Carré snoet forgyldte creoler med akvamarin, marts månedssten

Smukke og elegante 23 kt. forgyldte creoler fra Carré. Disse smukke øreringe er snoede og har en akvamarin, som er marts månedssten, placeret som et smukt detalje. Akvamarin er kendt for at symbolisere opmærksomhed, klarsyn, skærpet intellekt og højnet intuition. Øreringene måler Ø 16 mm og stenen Ø 5 mm. Disse sølv øreringe vil være det perfekte tilbehør til enhver lejlighed.

Carré snoet forgyldte creoler med akvamarin, marts månedssten
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Carré
EAN: 1207800360108
Varenummer (SKU): 1030500201454096 Kategori:

Carré snoet forgyldte creoler med akvamarin, marts månedssten

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Carré snoet forgyldte creoler med akvamarin, marts månedssten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Carré snoet forgyldte creoler med akvamarin, marts månedssten er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Carré snoet forgyldte creoler med akvamarin, marts månedssten får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Carré snoet forgyldte creoler med akvamarin, marts månedssten online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Carré snoet forgyldte creoler med akvamarin, marts månedssten uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Carré snoet forgyldte creoler med akvamarin, marts månedssten. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.