Carré snoet forgyldte creoler med grå månesten, juni månedssten

Disse smukke, snoede 23 karat forgyldte creoler fra Carré er det perfekte valg for den moderne kvinde. De er indrettet med en lille grå månesten, som er juni månedssten, som symboliserer fred, kommunikation, frugtbarhed, spirituel kontakt og klarhed. Creolens diameter er 16 mm, mens månestenens diameter er 5 mm. Disse sølv øreringe er det perfekte finish til enhver look, og deres skønhed er uimodståelig.

Carré snoet forgyldte creoler med grå månesten, juni månedssten
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Carré
EAN: 1207800360092
Varenummer (SKU): 1030500201416047 Kategori:

Carré snoet forgyldte creoler med grå månesten, juni månedssten

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Carré snoet forgyldte creoler med grå månesten, juni månedssten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Carré snoet forgyldte creoler med grå månesten, juni månedssten er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Carré snoet forgyldte creoler med grå månesten, juni månedssten får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Carré snoet forgyldte creoler med grå månesten, juni månedssten online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Carré snoet forgyldte creoler med grå månesten, juni månedssten uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Carré snoet forgyldte creoler med grå månesten, juni månedssten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.