Carré snoet forgyldte creoler med hvid månesten, juni månedssten

Vær stolt af din juni månedssten og kig smuk ud med dette par Carré snoet, forgyldte creoler med hvid månesten. Disse øreringe er 23 kt. forgyldte og har en diameter på 16 mm til enhver øre. På creolen sidder en lille hvid månesten, som er juni månedssten. Denne sten symboliserer fred, kommunikation, frugtbarhed, spirituel kontakt og klarhed. Månestenen har en diameter på 5 mm og tilføjer detaljer til disse øreringe. Disse øreringe er det perfekte valg til enhver anledning og vil tilføje detaljer til ethvert antræk.

DKK kr. 790,00
Carré snoet forgyldte creoler med hvid månesten, juni månedssten
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CarréEAN: 1207800360108 Varenummer (SKU): 1030500201416050 Kategori:

Carré snoet forgyldte creoler med hvid månesten, juni månedssten

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Carré snoet forgyldte creoler med hvid månesten, juni månedssten bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Carré snoet forgyldte creoler med hvid månesten, juni månedssten er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Carré snoet forgyldte creoler med hvid månesten, juni månedssten får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Carré snoet forgyldte creoler med hvid månesten, juni månedssten online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Carré snoet forgyldte creoler med hvid månesten, juni månedssten uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Carré snoet forgyldte creoler med hvid månesten, juni månedssten. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.