Carré snoet forgyldte creoler med hvid perle, juni månedssten

Giv dine ører et elegant touch med disse snoede 23 kt. forgyldte creoler fra Carré. Disse smukke øreringe er udstyret med en hvid perle, som er juni månedssten. Perlen symboliserer ærlighed, integritet, visdom, tro og renhed, og giver disse øreringe ekstra charme. Creolerne er Ø 16 mm, og perlen er Ø 5 mm. Du vil være stilfuld og trendy med disse unikke sølv øreringe!

DKK kr. 790,00
Carré snoet forgyldte creoler med hvid perle, juni månedssten
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CarréEAN: 1207800360085 Varenummer (SKU): 1030500201416046 Kategori:

Carré snoet forgyldte creoler med hvid perle, juni månedssten

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Carré snoet forgyldte creoler med hvid perle, juni månedssten bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Carré snoet forgyldte creoler med hvid perle, juni månedssten er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Carré snoet forgyldte creoler med hvid perle, juni månedssten får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Carré snoet forgyldte creoler med hvid perle, juni månedssten online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Carré snoet forgyldte creoler med hvid perle, juni månedssten uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Carré snoet forgyldte creoler med hvid perle, juni månedssten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.