Carré snoet forgyldte creoler med peridot, august månedssten

Opdag disse smukke Carré snoede creoler forgyldt med 23 karat guld. Hver ørering har en lille peridot, august månedssten, som symboliserer klarsyn, positivitet, tilgivelse og gåpåmod. Med en diameter på 16 mm er disse øreringe et smukt tilbehør til enhver lejlighed. Peridoten har en diameter på 5 mm. Disse elegante øreringe fra Carré vil give enhver stil et touch af luksus.

Carré snoet forgyldte creoler med peridot, august månedssten
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Carré
EAN: 1207800360122
Varenummer (SKU): 1030500201416052 Kategori:

Carré snoet forgyldte creoler med peridot, august månedssten

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Carré snoet forgyldte creoler med peridot, august månedssten bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Carré snoet forgyldte creoler med peridot, august månedssten er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Carré snoet forgyldte creoler med peridot, august månedssten får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Carré snoet forgyldte creoler med peridot, august månedssten online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Carré snoet forgyldte creoler med peridot, august månedssten uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Carré snoet forgyldte creoler med peridot, august månedssten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.