Carré snoet forgyldte creoler med rosa kvarts, kærlighedens sten

Giv dit personlige look et løft med disse smukke 23 kt. forgyldte creoler fra Carré. Kettene er snoet i et elegant design og prydet med en lille rosakvarts som er kendt som kærlighedens sten. Rosa kvarts symboliserer romantik, ubetinget kærlighed, selv-kærlighed og velbehag. Creolerne er 16 mm i diameter med en kvarts på 5 mm. Med disse øreringe får du derfor et smukt og subtilt smykke, der kan fremhæve din egen stil.

Carré snoet forgyldte creoler med rosa kvarts, kærlighedens sten
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Carré
EAN: 1207800360108
Varenummer (SKU): 1030500201454095 Kategori:

Carré snoet forgyldte creoler med rosa kvarts, kærlighedens sten

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Carré snoet forgyldte creoler med rosa kvarts, kærlighedens sten bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Carré snoet forgyldte creoler med rosa kvarts, kærlighedens sten er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Carré snoet forgyldte creoler med rosa kvarts, kærlighedens sten får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Carré snoet forgyldte creoler med rosa kvarts, kærlighedens sten online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Carré snoet forgyldte creoler med rosa kvarts, kærlighedens sten uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Carré snoet forgyldte creoler med rosa kvarts, kærlighedens sten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.