Carré snoet forgyldte creoler med sand månesten, juni månedssten

Fra Carré kommer disse smukke, snoede 23 karat forgyldte creoler. Disse øreringe er enhver kvindes drøm, da de er udsmykket med en lille sand månesten, som er juni månedssten. Månestenen symboliserer fred, kommunikation, frugtbarhed, spirituel kontakt og klarhed. Disse klassiske creoler måler Ø 16 mm og månestenen Ø 5 mm. Det sølvfarvede metal vil skabe et elegant touch til enhver outfit. Vælg disse Carré snoede forgyldte creoler med sand månesten, juni månedssten og gør det til din must-have accessory.

Carré snoet forgyldte creoler med sand månesten, juni månedssten
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Carré
EAN: 1207800360108
Varenummer (SKU): 1030500201453113 Kategori:

Carré snoet forgyldte creoler med sand månesten, juni månedssten

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Carré snoet forgyldte creoler med sand månesten, juni månedssten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Carré snoet forgyldte creoler med sand månesten, juni månedssten er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Carré snoet forgyldte creoler med sand månesten, juni månedssten får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Carré snoet forgyldte creoler med sand månesten, juni månedssten online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Carré snoet forgyldte creoler med sand månesten, juni månedssten uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Carré snoet forgyldte creoler med sand månesten, juni månedssten. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.