Carré snoet forgyldte creoler med turkis, december månedssten

Giv et smukt statement med disse 23 karats forgyldte Carré creoler fra December månedssten. Disse klassiske øreringe er snoet for et elegant touch, og hvert par er komplementeret med en smuk turkis, som symboliserer healing, kærlighed, sundhed, fred og kommunikation. Øreringene har en diameter på 16 mm, mens stenen har en diameter på 5 mm. Giv en smuk gave til dig selv eller en du holder af.

Carré snoet forgyldte creoler med turkis, december månedssten
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Carré
EAN: 1207800360160
Varenummer (SKU): 1030500201416054 Kategori:

Carré snoet forgyldte creoler med turkis, december månedssten

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Carré snoet forgyldte creoler med turkis, december månedssten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Carré snoet forgyldte creoler med turkis, december månedssten er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Carré snoet forgyldte creoler med turkis, december månedssten får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Carré snoet forgyldte creoler med turkis, december månedssten online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Carré snoet forgyldte creoler med turkis, december månedssten uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Carré snoet forgyldte creoler med turkis, december månedssten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.