Christina Black marguerite – 671-G37BLACK

Elegante ørestikker fra Christina Jewelry & Watches er udført i forgyldt sterlingsølv og designet i et tidløst og stilfuldt udtryk. Disse smukke sølv øreringe er afbildet som margueritter og har sort emalje detaljer. Med deres 14 funklende topaser, vil disse øreringe bringe et eksklusivt touch til dit outfit. Brug dem alene eller skab din egen unikke stil med andre øreringe i samme tone. Christina Black Marguerite – 671-G37BLACK er den perfekte tilføjelse til din samling af smykker.

DKK kr. 349,00
Christina Black marguerite - 671-G37BLACK
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Watches Varenummer (SKU): 6850100194190696 Kategori:

Christina Black marguerite – 671-G37BLACK

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Black marguerite – 671-G37BLACK bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Black marguerite – 671-G37BLACK er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Black marguerite – 671-G37BLACK får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Black marguerite – 671-G37BLACK online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Black marguerite – 671-G37BLACK uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Christina Black marguerite – 671-G37BLACK. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.