Tilbud

Christina Collect – Forgyldte crawlers – Topaz Feather

Smukke, forgyldte øreringe fra Christina Jewelry and Watches. De elegante crawlers “Topaz Feather” er udsmykket med 10 ægte topaser langs fjerenes midte. De kan anvendes som øreringe eller som ørekrog. En smuk og usædvanlig smykke tilføjelse til enhver samling. Fås også i sølv.

DKK kr. 359,10
kr. 399,00
Christina Collect - Forgyldte crawlers - Topaz Feather
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & Watches Varenummer (SKU): 6942301148638047 Kategori:

Christina Collect – Forgyldte crawlers – Topaz Feather

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Forgyldte crawlers – Topaz Feather bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – Forgyldte crawlers – Topaz Feather er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect – Forgyldte crawlers – Topaz Feather får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Collect – Forgyldte crawlers – Topaz Feather online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – Forgyldte crawlers – Topaz Feather uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Collect – Forgyldte crawlers – Topaz Feather. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.