Tilbud

Christina Collect – sølv creol – 35mm

Disse Christina Collect øreringe er fremstillet af lækkert sterling sølv og er smukke og elegante. Perfekt til hverdag og fest, takket være deres 35mm store creol design. Uanset hvilket outfit du vælger, vil disse øreringe være den perfekte tilføjelse. Design også dine helt egne Christina Collect øreringe ved at sammensætte et par af vores charms og kombinere det med et af vores ur. Se alle de smukke charms og ure, som du kan vælge imellem og skab dine helt egen Christina Collect øreringe.

DKK kr. 539,10
kr. 599,00
Christina Collect - sølv creol - 35mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & Watches Varenummer (SKU): 6942302128737886 Kategori:

Christina Collect – sølv creol – 35mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – sølv creol – 35mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect – sølv creol – 35mm er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect – sølv creol – 35mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – sølv creol – 35mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – sølv creol – 35mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Christina Collect – sølv creol – 35mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.