Tilbud

Christina Collect ‘The World’ ørestikker i forgyldt

Gør et statement med disse elegante ørestikker fra Christina Collect. Her har du muligheden for at invitere verden ind i dit look med disse smukke ‘The World’ ørestikker lavet af forgyldt sølv. Udsmykket med hvide topaz sten og en hammered overfladefinish, er øreringene 11 mm. i diameter og er et perfekt valg til enhver lejlighed. Fås også i sølv og som armbånd, så du kan sætte dit eget præg på dit look. Smukke Christina Collect ‘The World’ ørestikker lavet i forgyldt sølv.

DKK kr. 404,00
kr. 449,00
Christina Collect 'The World' ørestikker i forgyldt
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & Watches Varenummer (SKU): 6942301147452358 Kategori:

Christina Collect ‘The World’ ørestikker i forgyldt

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect ‘The World’ ørestikker i forgyldt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect ‘The World’ ørestikker i forgyldt er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Collect ‘The World’ ørestikker i forgyldt får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect ‘The World’ ørestikker i forgyldt online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect ‘The World’ ørestikker i forgyldt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Christina Collect ‘The World’ ørestikker i forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.