Tilbud

Christina Jewelry – Heart Forgyldt charm

Christina Jewelry og Ure “Heart” charm er den perfekte tilføjelse til dit personlige armbånd. Et yndigt og enkelt Forgyldt sølv hjerte charm, der kan sættes på et Christina Collect læder armbånd og style det med dine yndlings charms. OBS denne charm passer IKKE til Christina Collect sølvarmbånd. Få et unikt look med dette elegante og stilede charm.

DKK kr. 224,10
kr. 249,00
Christina Jewelry - Heart Forgyldt charm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257980100 Varenummer (SKU): 6942301067995546 Kategorier: ,

Christina Jewelry – Heart Forgyldt charm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Jewelry – Heart Forgyldt charm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Jewelry – Heart Forgyldt charm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Jewelry – Heart Forgyldt charm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Jewelry – Heart Forgyldt charm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Jewelry – Heart Forgyldt charm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina Jewelry – Heart Forgyldt charm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257980100