Tilbud

Christina Jewelry – Rosa Forgyldt charm Heart

Giv dit look et ekstra touch med det smukke Christina Jewelry “Heart” Rosa Forgyldt charm. Dette klassiske hjerte charm er lavet af et stærkt sølv materiale med en flot forgyldt finish. Det er den perfekte måde at tilføje et personligt præg til dit look. Brug dette charm på et af vores læderarmbånd fra Christina Collect eller kombiner det med dine yndlingscharms! OBS! Dette charm passer IKKE til Christina Collect sølvarmbånd.

DKK kr. 224,10
kr. 249,00
Christina Jewelry - Rosa Forgyldt charm Heart
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257980124 Varenummer (SKU): 6942301068007525 Kategorier: ,

Christina Jewelry – Rosa Forgyldt charm Heart

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Jewelry – Rosa Forgyldt charm Heart bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Jewelry – Rosa Forgyldt charm Heart er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Jewelry – Rosa Forgyldt charm Heart får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Jewelry – Rosa Forgyldt charm Heart online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Jewelry – Rosa Forgyldt charm Heart uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Christina Jewelry – Rosa Forgyldt charm Heart. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257980124