Christina Jewelry World Goals øreringe i forgyldt med multi sten

Opnå et elegant look med disse smukke forgyldte creoler fra Christina Jewelry. Lavet af forgyldt sterling sølv og prydet med funklende rhodolite, madeira, citrin, peridot, granat, swiss blue topas og london blue topas sten, vil disse øreringe tilføje et farverigt touch til dit outfit. Med en diameter på 17 mm er de perfekte til enhver professionel lejlighed.

DKK kr. 1.149,00
Christina Jewelry World Goals øreringe i forgyldt med multi sten
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & Watches
EAN: 5708257997214
Varenummer (SKU): 1030500202491948 Kategori:

Christina Jewelry World Goals øreringe i forgyldt med multi sten

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Jewelry World Goals øreringe i forgyldt med multi sten bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Jewelry World Goals øreringe i forgyldt med multi sten er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Jewelry World Goals øreringe i forgyldt med multi sten får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Christina Jewelry World Goals øreringe i forgyldt med multi sten online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Jewelry World Goals øreringe i forgyldt med multi sten uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Christina Jewelry World Goals øreringe i forgyldt med multi sten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.