Christina My Pet charm

Giv dit look et eksklusivt touch med dette smukke Christina My Pet Charm armbånd fra Christina Jewelry and Watches. Dette charm er designet i forgyldt sølv og har sort emalje der forestiller en pote. Brug det sammen med et af Christina Collects læder armbånd og kombinér det med andre charms i sølv for et unikt look. Det er det perfekte tilbehør til det moderne og stilrene outfitt.

DKK kr. 339,15
kr. 399,00
Christina Collect - MY PET forgyldt charm
5
DKK kr. 399,00
Christina Charm til læderarmbånd My Pet i forgyldt
5
DKK kr. 399,00
Christina My Pet charm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Watches
EAN: 5708257987864
Varenummer (SKU): 6850100194334282 Kategori:

Christina My Pet charm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina My Pet charm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina My Pet charm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina My Pet charm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina My Pet charm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina My Pet charm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina My Pet charm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Watches

EAN

5708257987864