Tilbud

Dråbeformede øreringe med sød perle og romersk glas

Pryd ørerne med disse fine dråbeformede øreringe, der er lavet af ægte sterlingsølv og romersk glas. Det skarpe, moderne design smykkes desuden af de søde perler, der giver dem det helt rigtige udtryk. Øreringene har en længde på 4 cm. (6 cm. inkl. krog) og en bredde på 2,5 cm, så de er de perfekte valg til enhver stil. Giv en smuk gave, der vil sikre et smil hos modtageren!

Dråbeformede øreringe med sød perle og romersk glas
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

Varenummer (SKU): 7984500193432027 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sølv øreringe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Dråbeformede øreringe med sød perle og romersk glas

  Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Dråbeformede øreringe med sød perle og romersk glas bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

  Dråbeformede øreringe med sød perle og romersk glas er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

  Tjep levering af smykker – bestil med det samme

  Når du bestiller Dråbeformede øreringe med sød perle og romersk glas får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Dråbeformede øreringe med sød perle og romersk glas online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

  Det betyder, at du får Dråbeformede øreringe med sød perle og romersk glas uden bøvl og før, du ved det.

  Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

  Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Dråbeformede øreringe med sød perle og romersk glas. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

  Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

  På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

  Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

  Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et kup hos HjortSmykker

  Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.