E-Signature forgyldt hjerte ring bred model med hvide cz

En elegant og glamourøs E-Signature forgyldt hjerte ring bred model med hvide cz fra House of Jewellery. Den brede ring har en smuk og unik kombination af et sammensat hjerteformet design med tre rækker. Den midterste række er polstret med forgyldte hjerter, mens de to yderste rækker er fyldt op med funklende hvide cubic zirkoner. Udført med høj præcision og den fineste kvalitet, er denne smukke ring den perfekte måde at udtrykke din personlighed på.

DKK kr. 1.350,00
E-Signature forgyldt hjerte ring bred model med hvide cz
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blossom
EAN: 5713007000496
Varenummer (SKU): 1030502013673015 Kategori:

E-Signature forgyldt hjerte ring bred model med hvide cz

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med E-Signature forgyldt hjerte ring bred model med hvide cz bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

E-Signature forgyldt hjerte ring bred model med hvide cz er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber E-Signature forgyldt hjerte ring bred model med hvide cz får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller E-Signature forgyldt hjerte ring bred model med hvide cz online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får E-Signature forgyldt hjerte ring bred model med hvide cz uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx E-Signature forgyldt hjerte ring bred model med hvide cz. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007000496