Ear Cuff Antella Due – 18 kt. Rosaforgyldt md hvide zirkoner

Ear Cuff i sterlingsølv 925 forgyldt med 18 karat rosaguld og poleret til en blank overflade. Dette smukke design er krydret med et mix af facetslebne hvide zirkoner og baguette zirkoner. Øreringen har en bredde på 9 mm og er SJ-E1041-CZ(RG) i tonen. Dette er det perfekte valg for dem, der ønsker at føje et strejf af elegance til deres outfit.

DKK kr. 899,00
Ear Cuff Antella Due - 18 kt. Rosaforgyldt md hvide zirkoner
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif Jakobs JewelleryEAN: 5710698047618 Varenummer (SKU): 4471600770246380 Kategori:

Ear Cuff Antella Due – 18 kt. Rosaforgyldt md hvide zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Ear Cuff Antella Due – 18 kt. Rosaforgyldt md hvide zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Ear Cuff Antella Due – 18 kt. Rosaforgyldt md hvide zirkoner er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Ear Cuff Antella Due – 18 kt. Rosaforgyldt md hvide zirkoner får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Ear Cuff Antella Due – 18 kt. Rosaforgyldt md hvide zirkoner online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Ear Cuff Antella Due – 18 kt. Rosaforgyldt md hvide zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Ear Cuff Antella Due – 18 kt. Rosaforgyldt md hvide zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.