Ear Cuffs Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner

Øreringene Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner er et smukt og stilfuldt sæt øreringe i sterlingsølv 925 forgyldt med 18 karat rosaguld og blankpoleret overflade. Facetslebne hvide baguette zirkoner er præcist skåret og forgyldt, hvilket giver øreringene et elegant udseende. Disse øreringe er designet med en højde på 23 mm og en bredde på 7 mm, og har en SJ-E1044-CZ(RG) tone. De er et perfekt valg til alle lejligheder, og er det perfekte tilbehør til at opgradere enhver stil og få et moderne look.

Ear Cuffs Antella - 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif Jakobs Jewellery
EAN: 5710698047717
Varenummer (SKU): 4471600266411552 Kategori:

Ear Cuffs Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ear Cuffs Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Ear Cuffs Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Ear Cuffs Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Ear Cuffs Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Ear Cuffs Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Ear Cuffs Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.