Ear Jackets Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner

Disse smukke Ear Jackets øreringe er lavet af sterlingsølv 925 og forgyldt med 18 karat rosaguld samt poleret til en blank overflade. Øreringene er smykket med kombinationen af facetslebne hvide zirkoner og baguette zirkoner. Disse øreringe måler 17 mm i højden og 7 mm i bredden og er perfekte til enhver begivenhed. SJ-E1043-CZ(RG) giver dig et professionelt look.

Ear Jackets Antella - 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif Jakobs Jewellery
EAN: 5710698047687
Varenummer (SKU): 4471601275666986 Kategori:

Ear Jackets Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ear Jackets Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Ear Jackets Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Ear Jackets Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Ear Jackets Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Ear Jackets Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Ear Jackets Antella – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.