Enamel Big Soleil Daisy øreringe – Guld

Er designet i Danmark. Disse øreringe fra Enamel er det perfekte valg for dig der ønsker et smukt og stilrent look. Med deres subtile detaljer og luksuriøse guldtone vil du få en smuk finish, som vil være et smukt og elegant fokuspunkt i ethvert outfit. Disse Enamel øreringe er lavet af forgyldt sterling sølv og har en karakteristisk takkede halvsol samt en rå hvid cirkel. Disse øreringe er unikke, smukke og komfortable, og vil helt sikkert skabe et smukt og elegant look.

DKK kr. 500,00
Enamel Big Soleil Daisy øreringe - Guld
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EnamelEAN: 5714274016401 Varenummer (SKU): 8423901370062207 Kategori:

Enamel Big Soleil Daisy øreringe – Guld

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Enamel Big Soleil Daisy øreringe – Guld bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Enamel Big Soleil Daisy øreringe – Guld er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Enamel Big Soleil Daisy øreringe – Guld får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Enamel Big Soleil Daisy øreringe – Guld online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Enamel Big Soleil Daisy øreringe – Guld uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Enamel Big Soleil Daisy øreringe – Guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.