Enamel – Big Wave i sølv.

Grib Big Wave øreringene i mat forgyldt sølv fra Enamel og skab et unikt og eksklusivt look. Denne populære og karakteristiske ørering har en størrelse på 37 x 16 mm og kan kombineres med den lille Mini Wave ørering for et stilfuldt statement. Med sine klassiske detaljer og en smuk sølvfarve er denne ørering perfekt til enhver lejlighed. Lad Big Wave øreringene fra Enamel fuldende dit look!

DKK kr. 600,00
Enamel - Big Wave i sølv.
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel CopenhagenEAN: 5714274014087 Varenummer (SKU): 6942300744990053 Kategori:

Enamel – Big Wave i sølv.

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Enamel – Big Wave i sølv. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Enamel – Big Wave i sølv. er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Enamel – Big Wave i sølv. får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Enamel – Big Wave i sølv. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Enamel – Big Wave i sølv. uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Enamel – Big Wave i sølv.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.