ENAMEL Copenhagen Ellis Hoops Sølv

Smukke Ellis Hoops fra ENAMEL Copenhagen. Disse tidløse øreringe er fremstillet af sterling sølv og har en elegant form som måler 13 x 13,5 mm. De små hoops er et yndigt og stilfuldt supplement til ethvert outfit og vil sikre dig et elegant og stilfuldt look.

DKK kr. 400,00
ENAMEL Copenhagen Ellis Hoops Sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel CopenhagenEAN: 5714274013011 Varenummer (SKU): 5443100597304048 Kategori:

ENAMEL Copenhagen Ellis Hoops Sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med ENAMEL Copenhagen Ellis Hoops Sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

ENAMEL Copenhagen Ellis Hoops Sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber ENAMEL Copenhagen Ellis Hoops Sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller ENAMEL Copenhagen Ellis Hoops Sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får ENAMEL Copenhagen Ellis Hoops Sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx ENAMEL Copenhagen Ellis Hoops Sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.