ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Guld

De smukke Sunrays øreringe fra ENAMEL Copenhagen bringer det sarte Indien og østens mystik ind i dit look. Disse guldbelagte sterling sølv øreringe er designet med elegante takkede detaljer der omkranser hovedet og ørerne. Øreringene er finpudset og polstret for at skabe et sart og eksklusivt look. Materiale: 18k guldbelagt sterling sølv Mål: 20mm

DKK kr. 400,00
ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Guld
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EnamelEAN: 5714274001483 Varenummer (SKU): 5443100562948178 Kategori:

ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Guld er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Guld får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Guld online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Guld uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Guld. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.