ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Sølv

Design: Fine enamel detaljer hele vejen rundt. Hos ENAMEL Copenhagen er deres produkter designet og lavet med et ønske om at lave smukke, elegante smykker af høj kvalitet. Disse smukke sølv øreringe er lavet af sterling sølv og dekoreret med flotte enamel detaljer. De måler 20×19,7mm og vil passe perfekt til enhver lejlighed. De vil give et smukt, minimalistisk look, der vil være et godt supplement til ethvert outfit. Disse sølv øreringe er perfekte til dig, som søger efter et smukt, elegant sæt smykker med en unik finish.

ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Sølv
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel
EAN: 5714274009953
Varenummer (SKU): 5443100558202477 Kategori:

ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx ENAMEL Copenhagen Sunrays Ørering Sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.