Enamel – Esma øreringe i forgyldt sølv med grøn sten

Design. Esma øreringe er enkel og elegant og fås i flere farver og størrelser. Disse smukke øreringe er skabt i forgyldt sølv og et smukt grøn agat. Det lille og runde vedhæng er perfekt til daglig brug og giver et feminint og modern look. Øreringene måler 29 x 16 mm og er det perfekte valg for kvinder der ønsker et moderne og feminint look. Disse øreringe fra Enamel er den perfekte gave til dig selv eller en du holder af.

Enamel - Esma øreringe i forgyldt sølv med grøn sten
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel Copenhagen
Varenummer (SKU): 6942300218090413 Kategori:

Enamel – Esma øreringe i forgyldt sølv med grøn sten

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Enamel – Esma øreringe i forgyldt sølv med grøn sten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Enamel – Esma øreringe i forgyldt sølv med grøn sten er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Enamel – Esma øreringe i forgyldt sølv med grøn sten får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Enamel – Esma øreringe i forgyldt sølv med grøn sten online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Enamel – Esma øreringe i forgyldt sølv med grøn sten uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Enamel – Esma øreringe i forgyldt sølv med grøn sten. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.