Enamel – Flora hoops i forgyldt sølv med zirkonia

Elegant design og ægte sølv, der er forgyldt med rhodium. Dette sølvøreringer er udsmykket med smukke zirkonia, som gør det til en dejlig og elegant tilføjelse til enhver garderobe.Vælg Enamels Flora Hoops i forgyldt sølv og nyd den smukke glans og det høje kvalitetsniveau. Enigma har skabt disse øreringe med et enkelt og stilrent design, som gør det let at kombinere med andre øreringe.

DKK kr. 400,00
Enamel - Flora hoops i forgyldt sølv med zirkonia
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel CopenhagenEAN: 5714274013097 Varenummer (SKU): 6942300744953720 Kategori:

Enamel – Flora hoops i forgyldt sølv med zirkonia

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Enamel – Flora hoops i forgyldt sølv med zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Enamel – Flora hoops i forgyldt sølv med zirkonia er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Enamel – Flora hoops i forgyldt sølv med zirkonia får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Enamel – Flora hoops i forgyldt sølv med zirkonia online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Enamel – Flora hoops i forgyldt sølv med zirkonia uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Enamel – Flora hoops i forgyldt sølv med zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.