Enamel – Diamond Cut Hoops i forgyldt sølv

Enamel – Diamond Cut Hoops i forgyldt sølv. Tag et kig på disse store, fashionable hoope i forgyldt sølv fra Enamel. Disse trendy diamond cuthoops er perfekte til at pifte dit hverdagslook op. Brug dem alene eller sammen med de andre hoope fra Enamel, som fås i forskellige størrelser. Mål: 30 x 30 mm. Disse cool øreringe og creoler fra Enamel vil helt sikkert tilføje en professionel stil til ethvert look. Gå ikke glip af dem!

DKK kr. 400,00
Enamel - Diamond Cut Hoops i forgyldt sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel CopenhagenEAN: 5714274013615 Varenummer (SKU): 6942300217800238 Kategori:

Enamel – Diamond Cut Hoops i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Enamel – Diamond Cut Hoops i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Enamel – Diamond Cut Hoops i forgyldt sølv er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Enamel – Diamond Cut Hoops i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Enamel – Diamond Cut Hoops i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Enamel – Diamond Cut Hoops i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Enamel – Diamond Cut Hoops i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.