Enamel – Leonora hoops i sølv med hvide og blå sten

Lad dig begejstre af disse luksuriøse Leonora hoops i sølv fra Enamel. Disse unikke øreringe er lavet i en eksklusiv organisk form, der er dekoreret med fine hvide og blå sten. Creolerne kan let passe både et moderigtigt og afslappet look, og de har en diameter på 15 mm. Disse kolde sølv øreringe kan pryde enhver garderobe og er skabt af den professionelle danske designer Marie Rantzau. Skab et moderigtigt og stilfuldt look med disse Leonora hoops i sølv fra Enamel.

Enamel - Leonora hoops i sølv med hvide og blå sten
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel Copenhagen
EAN: 5714274016517
Varenummer (SKU): 6942300217802263 Kategori:

Enamel – Leonora hoops i sølv med hvide og blå sten

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Enamel – Leonora hoops i sølv med hvide og blå sten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Enamel – Leonora hoops i sølv med hvide og blå sten er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Enamel – Leonora hoops i sølv med hvide og blå sten får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Enamel – Leonora hoops i sølv med hvide og blå sten online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Enamel – Leonora hoops i sølv med hvide og blå sten uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Enamel – Leonora hoops i sølv med hvide og blå sten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.