Enamel – Mini Flora øreringe i forgyldt sølv med zirkonia

Gør dig klar til at falde i staver med disse smukke Enamels Mini Flora Creoler i forgyldt sølv. De klassiske creoler har den perfekte størrelse og er smykket med smukke blå sten. Disse øreringe er skabt af Marie Rantzau, stifteren bag Enamel. De er perfekte til at skabe et unikt og stilfuldt look. Mål: 13 mm. Forkæl dig selv og opgrader dit look med disse fantastiske øreringe i forgyldt sølv fra Enamel.

Enamel - Mini Flora øreringe i forgyldt sølv med zirkonia
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel Copenhagen
EAN: 5714274014148
Varenummer (SKU): 6942300745020149 Kategori:

Enamel – Mini Flora øreringe i forgyldt sølv med zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Enamel – Mini Flora øreringe i forgyldt sølv med zirkonia bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Enamel – Mini Flora øreringe i forgyldt sølv med zirkonia er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Enamel – Mini Flora øreringe i forgyldt sølv med zirkonia får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Enamel – Mini Flora øreringe i forgyldt sølv med zirkonia online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Enamel – Mini Flora øreringe i forgyldt sølv med zirkonia uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Enamel – Mini Flora øreringe i forgyldt sølv med zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.