Enamel – Petite Raindrop hoops i forgyldt sølv

For a product. Petite Raindrop creoler fra Enamel er designet med fem regndråber, der hænger fra creolen. Det matte forgyldte sølv skinner smukt i solen og giver et eksklusivt og moderne look. Disse stilfulde øreringe er inspireret af regndråbe halskædene fra Østen, der symboliserer mysteriet og åndeligheden. Mål: 15 x 10 mm Tag et smukt og stilfuldt look på med disse Petite Raindrop hoops i forgyldt sølv fra Enamel.

Enamel - Petite Raindrop hoops i forgyldt sølv
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel Copenhagen
EAN: 5714274009670
Varenummer (SKU): 6942300218057743 Kategori:

Enamel – Petite Raindrop hoops i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Enamel – Petite Raindrop hoops i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Enamel – Petite Raindrop hoops i forgyldt sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Enamel – Petite Raindrop hoops i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Enamel – Petite Raindrop hoops i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Enamel – Petite Raindrop hoops i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Enamel – Petite Raindrop hoops i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.