Enamel – Soleil Arctic Blue ørestikker i forgyldt

Nyd solens stråler med disse unikke øreringe fra Enamel. De er lavet af forgyldt sølv og dekoreret med en smuk blå emalje. Øreringene er inspireret af østens mysterium og lyser op i lyset fra de gyldne stråler. Deres unikke design gør dem helt egne, og de giver et diskret og elegant look. Disse øreringe er perfekte som en gave til en du holder af, eller som et smykke til dig selv. Prøv disse Enamel – Soleil Arctic Blue ørestikker i forgyldt sølv og få solens stråler med hjem.

DKK kr. 350,00
Enamel - Soleil Arctic Blue ørestikker i forgyldt
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel CopenhagenEAN: 5714274013349 Varenummer (SKU): 6942301823625657 Kategori:

Enamel – Soleil Arctic Blue ørestikker i forgyldt

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Enamel – Soleil Arctic Blue ørestikker i forgyldt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Enamel – Soleil Arctic Blue ørestikker i forgyldt er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Enamel – Soleil Arctic Blue ørestikker i forgyldt får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Enamel – Soleil Arctic Blue ørestikker i forgyldt online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Enamel – Soleil Arctic Blue ørestikker i forgyldt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Enamel – Soleil Arctic Blue ørestikker i forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.