Enamel – Soleil Light Yellow ørestikker i forgyldt

Enamel – Soleil Light Yellow ørestikker i forgyldt sølv. Bær solens magi med dig, med disse særlige øreringe fra Enamel. Øreringene er lavet af forgyldt sølv og pyntet med en gul emalje. Vælg mellem forskellige farver, som Petrol Green, Light Yellow, Rose, Arctic Blue, Daisy og Clementine. Mål: 11 x 7,5 mm.

Enamel - Soleil Light Yellow ørestikker i forgyldt
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel Copenhagen
EAN: 5714274013332
Varenummer (SKU): 6942301466786839 Kategori:

Enamel – Soleil Light Yellow ørestikker i forgyldt

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Enamel – Soleil Light Yellow ørestikker i forgyldt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Enamel – Soleil Light Yellow ørestikker i forgyldt er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Enamel – Soleil Light Yellow ørestikker i forgyldt får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Enamel – Soleil Light Yellow ørestikker i forgyldt online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Enamel – Soleil Light Yellow ørestikker i forgyldt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Enamel – Soleil Light Yellow ørestikker i forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.