Enamel – Soleil Petrol Green ørestikker i forgyldt

Enamel – Soleil Petrol Green ørestikker i forgyldt sølv er et smukt og unikt stykke smykke. Disse øreringe er inspireret af østens mystik og solens stråler, og findes nu i de smukke farver petrol green, lys gul, rose, arktisk blå, daisy og clementine. Målene på de forgyldte sølv øreringe er 11 x 7,5 cm, og de vil uden tvivl gøre et flot indtryk og passe til enhver lejlighed. Slip foranstaltninger for den perfekte look med disse øreringe fra Enamel.

Enamel - Soleil Petrol Green ørestikker i forgyldt
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel Copenhagen
EAN: 5714274013554
Varenummer (SKU): 6942301715517644 Kategori:

Enamel – Soleil Petrol Green ørestikker i forgyldt

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Enamel – Soleil Petrol Green ørestikker i forgyldt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Enamel – Soleil Petrol Green ørestikker i forgyldt er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Enamel – Soleil Petrol Green ørestikker i forgyldt får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Enamel – Soleil Petrol Green ørestikker i forgyldt online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Enamel – Soleil Petrol Green ørestikker i forgyldt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Enamel – Soleil Petrol Green ørestikker i forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.