Tilbud

Ferskvands perle øreringe i sølv – Ø7 mm

Disse ferskvands perle øreringe i sølv fra By Nordahl er perfekte til at fuldføre din look. De elegante og stilfulde øreringe har en diameter på 7 mm og enkelt design der passer til både hverdag og fest. De er lavet af sølv og tilbyder et nordisk touch til din stil. Ønsker du et par øreringe med forskellige størrelser, så er disse ferskvands perle øreringe i sølv det perfekte valg. Tag et kig og find dit nye par øreringe i dag.

DKK kr. 427,50
kr. 475,00
Ferskvands perle øreringe i sølv - Ø7 mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen Varenummer (SKU): 6942300144174218 Kategori:

Ferskvands perle øreringe i sølv – Ø7 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ferskvands perle øreringe i sølv – Ø7 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Ferskvands perle øreringe i sølv – Ø7 mm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Ferskvands perle øreringe i sølv – Ø7 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Ferskvands perle øreringe i sølv – Ø7 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Ferskvands perle øreringe i sølv – Ø7 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Ferskvands perle øreringe i sølv – Ø7 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.