Forgyldt ørekrog med gylden barokperle

These earrings in sterling silver are plated with gold and feature a golden baroque pearl. The backing has a zircon that makes them look more exclusive. The pearl is a baroque freshwater pearl. As these are natural pearls, variations in shape and color of the freshwater pearl should be expected. No two are the same.

Forgyldt ørekrog med gylden barokperle
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

Varenummer (SKU): 7265000980855986 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sølv øreringe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Forgyldt ørekrog med gylden barokperle

  Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Forgyldt ørekrog med gylden barokperle bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

  Forgyldt ørekrog med gylden barokperle er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

  Tjep levering af smykker – bestil med det samme

  Når du bestiller Forgyldt ørekrog med gylden barokperle får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Forgyldt ørekrog med gylden barokperle online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

  Det betyder, at du får Forgyldt ørekrog med gylden barokperle uden problemer og før, du ved det.

  Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

  Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Forgyldt ørekrog med gylden barokperle. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

  Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

  På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

  Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

  Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et kup hos HjortSmykker

  Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.