Tilbud

Forgyldte Knæk Creoler Ø15

Gå ikke glip af disse elegante og feminine creoler i forgyldt sølv. De har et flot “knæk” lige i midten, der giver dem et unikt udtryk, og de er lette at åbne og lukke. Brug dem til hverdag eller fest – alene eller sammen med andre størrelser. Creolerne har en bredde på 2,2 mm og en diameter på Ø15 mm. De findes også i sølv og 14 karat guld. Gør din stil komplet med disse forgyldte sølvringe.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Forgyldte Knæk Creoler Ø15
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BNH Varenummer (SKU): 6942301125422824 Kategori:

Forgyldte Knæk Creoler Ø15

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Forgyldte Knæk Creoler Ø15 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Forgyldte Knæk Creoler Ø15 er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Forgyldte Knæk Creoler Ø15 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Forgyldte Knæk Creoler Ø15 online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Forgyldte Knæk Creoler Ø15 uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Forgyldte Knæk Creoler Ø15. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.