Georg Jensen Curve øreringe – 10018101

Regitze Overgaard står bag designet af disse Curve øreringe fra Georg Jensen. Den høje kontrast mellem 18 kt guld og sølv skaber en smuk kombination af skarpe linjer og bløde kurver. De håndværksmæssige detaljer, naturlige kurver og det glatte ydre af sølv giver øreringene en elegant og sofistikeret look. Disse øreringe fra Georg Jensen er et smukt eksempel på et tidløst design, der er perfekt til enhver anledning.

Georg Jensen Curve øreringe - 10018101
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen - smykker
EAN: 5713275084945
Varenummer (SKU): 6850100194371209 Kategori:

Georg Jensen Curve øreringe – 10018101

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Curve øreringe – 10018101 bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen Curve øreringe – 10018101 er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Georg Jensen Curve øreringe – 10018101 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Georg Jensen Curve øreringe – 10018101 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen Curve øreringe – 10018101 uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Georg Jensen Curve øreringe – 10018101. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.