Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, forgyldt med hvid emalje i alt 0,10 ct

Giv din stil et feminint og sofistikeret touch med disse Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker i sølv. Designet er lavet af 18 karat forgyldt sølv og har hvid emalje. Disse smukke ørestikker er 11 mm store og har et enkelt, lille diamant, der stråler i midten af blomstene, med et tilsammen på 0,10 karat. Det perfekte valg til enhver lejlighed og sikrer, at du er fashionably chic og tiltrækker alle de rigtige bemærkninger.

Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, forgyldt med hvid emalje i alt 0,10 ct
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen
EAN: 5713275042051
Varenummer (SKU): 1030500200016651 Kategori:

Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, forgyldt med hvid emalje i alt 0,10 ct

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, forgyldt med hvid emalje i alt 0,10 ct bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, forgyldt med hvid emalje i alt 0,10 ct er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, forgyldt med hvid emalje i alt 0,10 ct får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, forgyldt med hvid emalje i alt 0,10 ct online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, forgyldt med hvid emalje i alt 0,10 ct uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, forgyldt med hvid emalje i alt 0,10 ct. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.