Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, sølv med hvid emalje i alt 0,10 ct

Georg Jensen Daisy Marguerit ørestikkerne er smukke og unikke design af et klassisk og tidløst mønster. Disse ørestikker er lavet af rhodineret sølv og måler 11 mm. Dette smukke design er forfinet med hvid emalje, og midten af blomsten er fyldt med glitrende diamanter på i alt 0,10 ct. Disse ørestikker er den perfekte kombination af elegance og stil og vil forbedre enhver outfit.

Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, sølv med hvid emalje i alt 0,10 ct
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen
EAN: 5713275042075
Varenummer (SKU): 1030500200016652 Kategori:

Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, sølv med hvid emalje i alt 0,10 ct

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, sølv med hvid emalje i alt 0,10 ct bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, sølv med hvid emalje i alt 0,10 ct er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, sølv med hvid emalje i alt 0,10 ct får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, sølv med hvid emalje i alt 0,10 ct online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, sølv med hvid emalje i alt 0,10 ct uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Georg Jensen Daisy Marguerit diamant ørestikker 11 mm, sølv med hvid emalje i alt 0,10 ct. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.