Georg Jensen Daisy Marguerit ørestikker 11 mm, sølv rhodineret med hvid emalje

DKK kr. 1.100,00
Georg Jensen Daisy Marguerit ørestikker 11 mm, sølv rhodineret med hvid emalje
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg JensenEAN: 5705145033702 Varenummer (SKU): 1030502088290701 Kategori:

Georg Jensen Daisy Marguerit ørestikker 11 mm, sølv rhodineret med hvid emalje

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Daisy Marguerit ørestikker 11 mm, sølv rhodineret med hvid emalje bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Georg Jensen Daisy Marguerit ørestikker 11 mm, sølv rhodineret med hvid emalje er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Georg Jensen Daisy Marguerit ørestikker 11 mm, sølv rhodineret med hvid emalje får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Georg Jensen Daisy Marguerit ørestikker 11 mm, sølv rhodineret med hvid emalje online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen Daisy Marguerit ørestikker 11 mm, sølv rhodineret med hvid emalje uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Georg Jensen Daisy Marguerit ørestikker 11 mm, sølv rhodineret med hvid emalje. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.