Georg Jensen DAISY ørestikker med diamanter – 10010537

DAISY er den mest populære ørering fra Georg Jensen. Disse smukke ørestikker er fremstillet af sterlingsølv belagt med 18 kt. guld og udstyret med glitrende diamanter. De karakteristiske margueritformede ørestikker har allerede været et dansk ikon siden 1940’erne. Disse elegante ørestikker er den perfekte måde at tilføje et touch af klassisk og stilfuld elegance til enhver garderobe. Med håndlavet detaljer og et kærligt udtryk, vil disse Sølv øreringe fra Georg Jensen bringe storhed til ethvert look. Med deres uimodståelige charme helt sikkert vil disse ørestikker lade dig føle dig smuk og unik.

DKK kr. 2.975,00
Georg Jensen DAISY ørestikker med diamanter - 10010537
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen - smykkerEAN: 5713275042051 Varenummer (SKU): 6850100194335337 Kategori:

Georg Jensen DAISY ørestikker med diamanter – 10010537

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen DAISY ørestikker med diamanter – 10010537 bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen DAISY ørestikker med diamanter – 10010537 er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Georg Jensen DAISY ørestikker med diamanter – 10010537 får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Georg Jensen DAISY ørestikker med diamanter – 10010537 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Georg Jensen DAISY ørestikker med diamanter – 10010537 uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Georg Jensen DAISY ørestikker med diamanter – 10010537. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.