Georg Jensen DEW DROP ørehænger – 3536397

DEW DROP ørehænger er en kombination af femininitet og markanthed. Georg Jensen har designet disse smukke øreringe i et klassisk design med et moderne touch. Øreringene er fremstillet af sterlingsølv og bjergkrystal for en glitrende finish. Med længden på 42mm er disse øreringe det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Udført i 2015, er DEW DROP ørehænger del af Georg Jensen’s ikoniske kollektion. Disse sølv øreringe er et must-have for enhver modebevidst kvinde.

DKK kr. 1.900,00
Georg Jensen DEW DROP ørehænger - 3536397
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen - smykkerEAN: 5705145208957 Varenummer (SKU): 6850100194335401 Kategori:

Georg Jensen DEW DROP ørehænger – 3536397

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen DEW DROP ørehænger – 3536397 bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen DEW DROP ørehænger – 3536397 er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Georg Jensen DEW DROP ørehænger – 3536397 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Georg Jensen DEW DROP ørehænger – 3536397 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen DEW DROP ørehænger – 3536397 uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Georg Jensen DEW DROP ørehænger – 3536397. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.