Georg Jensen FUSION åbne øreringe hvidguld – 10016437

Kom ind i en ny verden af skønhed med disse smukke Georg Jensen FUSION åbne øreringe i hvidguld. Fremstillet af 18 karat hvidguld og med et minimalistisk look, disse øreringe er designet af Nina Koppel og er karakteristiske for FUSION-serien. Deres åbne design giver dig et stilrent udseende og en enestående elegance. De har en bredde på 5 mm og en diameter på 13,5 mm, så du kan føle dig tryg og sikker, når du bærer dem. De smukke sølv øreringe er perfekte til at tilføje et touch af glamour til enhver samling, og de vil hjælpe dig med at skabe et moderne og elegant look.

Georg Jensen FUSION åbne øreringe hvidguld - 10016437
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen - smykker
EAN: 5713275075219
Varenummer (SKU): 6850100194338773 Kategori:

Georg Jensen FUSION åbne øreringe hvidguld – 10016437

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen FUSION åbne øreringe hvidguld – 10016437 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen FUSION åbne øreringe hvidguld – 10016437 er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Georg Jensen FUSION åbne øreringe hvidguld – 10016437 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Georg Jensen FUSION åbne øreringe hvidguld – 10016437 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen FUSION åbne øreringe hvidguld – 10016437 uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Georg Jensen FUSION åbne øreringe hvidguld – 10016437. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.